securax slogan

Securax is opgericht in 2017 om de security awareness onder bedrijven en organisaties te vergroten. Aanleiding hiervoor was de massale uitbraak van malware en cryptologger WannaCry en NotPetya. Securax heeft inmiddels vier medewerkers.

Teveel bedrijven en organisaties zijn of worden het slachtoffer van phishing en social engineering of hebben te weinig (financiele) middelen om vitale computers en data te beschermen. De filosofie van Securax is dat de menselijke aspecten op dit moment de zwakste schakel zijn in de ICT beveiling maar tevens eenvoudig en goedkoop op te lossen. Daarom heeft Securax een security awaress workshop ontwikkeld waarmee bedrijven en organisaties getraind worden in het herkennen en reageren op onder andere phishing en social engineering.

Over de oprichters

Kevin Voorn specialiseert zich in Network & Security Engineering en houdt zich bezig met veiligheidsvraagstukken op het gebied van social engineering, phishing, risk assessments en het adviseren van bedrijven over security.

E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 06 – 555 74 608

David van der Ploeg specialiseert zich in Business, IT & Management en houdt zich bezig met privacy, de nieuwe Europese wetgeving (AVG / GDPR) op het gebied van persoonsgegevens en de Wet op Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WIV).

E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 06 – 555 74 620